Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 11:37

Rostov na kraju testira crno-bele

Poznat spisak svih kontrolnih utakmica Partizana tokom boravka u Sloveniji

Nisu uspeli Miroslav Đukić i Savo Milošević, možda će Aleksandar Stanojević. Dvojica od prethodne trojice trenera Partizana gubila su kontrolne mečeve od Rostova, a priliku da ruskom premijerligašu vrati milo za drago imaće aktuelni šef stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crno-belih, jer će tim sa Dona biti poslednji rival Parnog valjka tokom centralnog dela priprema.

Duel sa ekipom Valerija Karpina zakazan je za 8. jul, poslednji dan boravka u Sloveniji. Igraće se u Rogaškoj Slatini, predstavljaće generalnu probu ekipe za početak nove sezone (17. jula gostuje Proleteru u Novom Sadu), a na njemu će Stanojević probati da zabeleži bolji rezultat nego Đukić 2018, takođe u Sloveniji (0:2), te Milošević u zimu 2020. godine u Kataru (1:3).

Osim provere, sa Rostovim, utačen je i poslednji rival tokom priprema. U pitanju je poljska Krakovija (4. jul), dok su dva od ranije poznata: već u subotu će crno-beli na crtu Muri, a igraće još protiv Kopra (30. jun).

Sve mečeve iz Slovenije prenosiće TV Arena sport. Tim Aleksandra Stanojevića u četvrtak kreće put Ptuja.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.