Rogan: Iskoristili smo opterećenje Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rogan: Iskoristili smo opterećenje Partizana

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Predrag Rogan istakao je da je njegova ekipa danas zaslužila pobedu nad Partizanom (3:1) u 27. kolu Superlige.

"I najavi utakmice sam rekao da očekujem motivisan Partizan, da se iskupi za dva poraza. Znali smo da ima imperativ pobede i opterećenje zbog rezultata. Mi smo iskoristili ovaj drugi momenat. Pre utakmice sam nagovestio da, ako budemo na nivou prethodnih mečeva, gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogu da očekuju zanimljivu utakmicu, što je na kraju i bilo. Iskoristili smo svoje šanse i zasluženo pobedili", rekao je Rogan novinarima posle meća.

Šef stručnog štaba Spartaka istakao je da je ovom pobedom ništa nisu rešili oko borbe za opstanak.

"Ova pobeda je ništa drugo do osvojena nova tri boda. Hoćemo da se odmorimo, da se pripremimo za Lučane i dalje. Ništa nismo uradili, tek predstoji borba", rekao je Rogan.

On se osvrnuo i na odličnu partiju Stefana Denkovića, strelca prvog i asistenta kod trećeg gola.

"Kolektiv izbacuje pojedinca. Bili smo kao kolektiv, danas je bio Denković, prethodnu Obradović. Ne može jedan igrač bez podrške ekipe. On je danas nosio tim, a po kvalitetu to treba i da bude. Denković je postavio standardne ispod kojih ne sme da ide. Na njemu je opterećenje da tako nastavi dalje".

O incidentu pred tunelom, gde je nastala gužva zbog sukoba Filipa Kljajića i Stefana Miloševića, Rogan kaže da se takve stvari dešavaju.

"Nisam bio prisutan. Sve je to sastavni deo uzavrele atmosfere, ambijenta. Mi smo sportisti i treba da budemo dostojanstveni i u pobedi i u porazu. Skrenuli smo pažnju igraču koji je u tom momentu bio u bespotrebnom verbalnom sukobu. Ide se dalje, sve je to sastavni deo fudbalske igre", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazetić: Uprava odlučuje da li ću ostati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2019

Vršilac dužnosti prvog trenera fudbalera Partizana Žarko Lazetić, posle poraza danas od Spartaka iz Subotice (3:1) u Humskoj, izjavio je da je na upravi kluba da li će nastaviti da vodi ekipu...Lazetić je, prema dogovoru, odradio dva meča nakon odlaska Zorana Mirković, ali se pre duela sa Spartakom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rogan: Iskoristili smo što je Partizan igrao pod pritiskom

Izvor: B92, 16.Mar.2019

Trener fudbalera Spartaka Predrag Rogan istakao je da je njegova ekipa zaslužila pobedu nad Partizanom u 27. kolu Superlige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.