Rodžer Sančez na Kalemegdanu

Izvor: Blic, 29.Maj.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer Sančez na Kalemegdanu

Američki haus di-džej i producent Rodžer Sančez nastupiće 12. juna na košarkaškim terenima kluba Partizan na Kalemegdanu.

Dobitnik muzičke nagrade „Gremi" rođen je 1967. godine u Kvinsu. Proslavio se 2001. godine singlom „Another Chance". Od samog početka se definisao kao disk-džokej koji kombinuje lagane bitove sa snažnim vokalima. Tokom godina napravio je mnoge hitove od kojih su se izdvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Again", „Lost", „2together", „Not Enough", „Turn on the Music". U našoj zemlji je nastupio nekoliko puta, a pre tri godine smo imali priliku da ga čujemo na festivalu „Egzit", kada je, po rečima mnogih, napravio jednu od najboljih haus žurki za ta četiri festivalska dana. Ulaznice za ovu žurku u pretprodaji koštaju 1.200 dinara.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.