Rodrigez počeo da trenira, možda zaigra na klupskom SP!

Izvor: Press, 11.Dec.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodrigez počeo da trenira, možda zaigra na klupskom SP!

Fudbaler madrdskog Reala Kolumbijac Džejms Rodrigez mogao bi da zaigra na klupskom Mundijalu iduće nedelje, pošto je danas trenirao nakon povrede mišića desne noge zadobijene prošlog vikenda u pobedi protiv Selte od 3:0.
Trener Madriđana Karlo Anćeloti rekao je da je Rodrigez danas počeo sa treninzima.

"Rodrigez je počeo danas da trenira i nadamo se da će moći da se pridruži ekipi sledećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << četvrtka", rekao je Anćeloti.


PROČITAJTE JOŠ:
ANDRIJA ŽIVKOVIĆ PRODAT APOLONU! Partizanu svega 25 odsto, a te pare već potrošene!
Biznismen Sreten Nikolić Nađov kandidat za predsednika Partizana!
Hoće li Skupština poništiti izbore u Zvezdi?
   


Rodrigez neće igrati u meču protiv Almerije u petak, a Anćeloti je rekao da on neće biti spreman ni za polufinale klupskog Mundijala sledećeg utorka protiv meksičkog Krus Asula, ili australijskog tima Vestern Sidnej Vonderersa.

Finale Mundijala na programu je u subotu 20. decembra.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodrigez počeo da trenira

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2014

MADRID - Fudbaler madridskog Reala Kolumbijac Džejms Rodrigez mogao bi da zaigra na klupskom Mundijalu iduće nedjelje, pošto je danas trenirao nakon povrede mišića desne noge zadobijene prošlog vikenda u pobjedi protiv Selte od 3:0...Trener Madriđana Karlo Anćeloti rekao je da je Rodrigez danas...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hames Rodrigez počeo da trenira, možda zaigra na klupskom SP

Izvor: Blic, 12.Dec.2014, 14:01

Fudbaler madrdskog Reala, Kolumbijac Hames Rodrigez mogao bi da zaigra na klupskom Mundijalu sledeće nedelje, pošto je počeo da trenira nakon povrede mišića desne noge zadobijene prošlog vikenda u pobedi protiv Selte od 3:0..."Rodrigez je počeo da trenira i nadamo se da će moći da se pridruži...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.