Izvor: RTS, 26.Sep.2021, 12:29

Rodions Kuruc pozitivan na koronavirus

Košarkaš Partizana Rodions Kuruc pozitivan je na korona virus zbog čega je u samoizolaciji i neće učestvovati u duelu sa Zadrom na početku nove sezone, saopštili su crno-beli.
Crno-beli put Dalmacije kreću oslabljeni, jer se od povratka iz Atine, van tima nalazi Rodions Kuruc koji je u samoizolaciji i ima blaže simptome.

"Na redovnom pi-si-ar testu po povratku sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turnira 'Pavlos Janakopulos' Kuruc je bio pozitivan na virus kovid 19 i odmah je upućen u izolaciju. Rodions se oseća dobro, ima blažu kliničku sliku i klub čvrsto veruje da će se brzo oporaviti. Svi ostali igrači i članovi stručnog štaba su testirani i ni kod koga nije registrovano prisustvo virusa kovid 19", saopštio je Partizan.
Na startu nove sezone u ABA ligi ekipa Željka Obradovića će u ponedeljak u Zadru igrati protiv domaćeg tima, a meč je na programu od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kuruc pozitivan na Kovid 19

Izvor: Danas, 26.Sep.2021

Košarkaš Partizana Rodions Kuruc bio je pozitivan na testu na virus Kovid 19 i neće igrati za crno-bele u Zadru, na utakmici 1. kola ABA lige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.