Robi se vratio u Partizan

Izvor: RTS, 19.Jun.2010, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi se vratio u Partizan

Odbrambeni fudbaler Ivan Stevanović rekao je da je srećan što se vratio u Partizan i da želi da pomogne crno-belima da sledeće sezone ostvare dobre rezultate.

"Srećan sam što sam se vratio u svoj klub i smatram da ću dati svoj puni doprinos budućim dobrim rezultatima kluba. Imamo isto tako dobar tim kao i kada sam prošle godine otisao u Francusku, a video sam ovih prvih dana priprema da je atmosfera u timu, kao i uvek, odlična", izjavio je na današnoj konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za novinare Stevanović. 

On je prošlog leta otišao iz Partizana u francuski Sošo, za koji je odigrao sedam utakmica.

Francuski klub nedavno je pristao da Stevanovića pošalje na jednogodišnju pozajmicu u Partizan.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stevanović srećan što se vratio

Izvor: B92, 19.Jun.2010

Ivan Stevanović vratio se posle jedne sezone u Francuskoj u Partizan kojem želi da pomogne da sledeće sezone ostvare dobre rezultate..."Srećan sam što sam se vratio u svoj klub i smatram da ću dati svoj puni doprinos budućim dobrim rezultatima kluba"..."Imamo isto tako dobar tim kao i kada sam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.