Rnić: Partizan nam srušio snove

Izvor: B92, 04.Nov.2010, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rnić: "Partizan nam srušio snove"

Posle eliminacije u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona fudbaleri Anderlehta su u krizi na svim nivoima, na terenu i van njega.

Belgijanci su doživeli oba poraza u Ligi Evrope, debakl u velikom derbiju sa Standardom (5:1), drugi su u prvenstvu, a igrači izjavljuju kako još sanjaju dvomeč sa Partizanom.

Naš internacionalac Nemanja Rnić je svedok koliko je uzdrman tim iz Brisela, a njemu to nije neobično, pošto je slično video i u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana, kada je Artmedija Srbima srušila snove.

Rekao sam odmah posle poraza od crno-belih da će to biti snažan udarac za Anderleht. Posle meča u Beogradu svi su videli tim u Ligi šampiona, govorilo se o novcu koji će se sliti u klupsku kasu, a na kraju su svi ostali šokirani", rekao je Rnić, „Ipak je razlika između dva evropska takmičenja, elite i Lige Evrope u kojoj smo sada, ogromna u svakom smislu, i to se odražava na ekipu, rezultate".

Da balkanske rane nisu zalečene pričali su danima unazad i Žile, Proto, Ležar, a onda, posle Partizana, meru Anderlehtu je uzeo i Hajduk u Splitu u Ligi Evrope.

Primili smo gol bukvalno u poslednjoj sekundi utakmice. To nikako nije smelo da nam se dogodi, jer smo zaslužili pobedu, kvalitetniji smo od Hajduka", naglasio je Rnić, koji je nagovestio odlazak iz Anderlehta, gde najmanja vremena provodi na terenu, „Gledam nešto, razmišljam, videćemo šta će biti".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.