Rivaldo se nudi Partizanu!

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivaldo se nudi Partizanu!

Zanimljiva vest dolazi iz Partizana - Brazilac Rivaldo, preko svojih menadžera, poslao ponudu crno-belima da ga angažuju.

Rivaldo Vítor Borba Fereira ili samo Rivaldo, čuveni brazilski fudbaler mogao bi da se vrati u Evropu i to ne bilo gde već u Partizan!
MONDO saznaje u Partizanu da je u Humsku stigao faks njegovog menadžera sa ponudom za crno-bele, a dobra stvar za beogradski klub je to što za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ne bi morao da plati obeštećenje (slobodan je igrač).
Pitanje je, međutim, da li su u srpskom šampionu zainteresovani da dovedu vremešnog Rivalda, koji ima 39 godina. Svakako je da bi njegov dolazak značio Partizanu zbog publiciteta, ali poslovna filozofija crno-belih je da se ide na podmlađivanje tima.
Prelazni rok je tek počeo i umnogome će stvari zavisiti od toga da li će još neki napadač, posle Vladimira Jovančića, napustiti klub.
Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić potvrdio je za MONDO tačnost informacije, ali i stav da se crno-beli oslanjaju na sopstveni pogon, na mlade snage.
'Tačno je da smo jutros dobili ponudu od Rivaldovog agenta da dođe u Partizan. Zanimljivo je kako se ovakve informacije brzo šire...Sigurno da nam je drago da takva legenda ima želju da obuče Partizanov dres. Ipak, mi ćemo se osloniti na naše snage, na ono što imamo ovde i u Teleoptiku. U svakom slučaju ova ponuda prija, jer znači da se u Partizanu dobro radi i da je naš klub na glasu', rekao je Krstajić.
Koliko je realno da Rivaldo dođe u beogradski klub?
'Moramo biti svesni da Rivaldo ima 39 godina, praktično je ušao u petu deceniju života', rekao je Krstajić, a potom se našalio: 'Ako ne bude našao klub, može da dođe da nas pojača u Medija ligi, da igra sa nama veteranima'.
Rivaldo je promenio mnogo klubova u karijeri, ali u njegovom curriculum vitae (CV) stoji i da je igrao za Barselonu, Milan, Korintijans, Palmeiras, Olimpijakos, AEK, Deportivo La Korunju...Ove godine igra na pozajmici u Sao Paulu.
Tokom petogodišnjeg igranja za Barselonu osvojio je dve titule šampiona Španije i Kup Kralja.
Svojevremeno je (1999. godine) dobio priznanje za najboljeg igrača na svetu, a njegov zemljak Pele ga je uvrstio među 125 najboljih igrača svih vremena.
Sa brazilskom reprezentacijom, za koju je odigrao 74 utakmice i postigao 34 gola, osvojio je titulu prvaka sveta na Mundijalu 2002. godine.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.