Rikardo otključao bravu, peh za Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo "otključao bravu", peh za Partizan! (video)

Crno-beli vode na poluvremenu golom Rikarda Gomeša. Mirković morao da pravi prinudnu promenu.

Posle prvih 45 minuta igre u Humskoj fudbaleri Partizana imaju gol prednosti u duelu sa Radnikom iz Surdulice.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš doveo je domaće u vođstvo u 42. minutu, ali se mora priznati da izuzev tog gola nije bilo mnogo uzbuđenja u Humskoj.

Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u najvećem delu prvog poluvremena imao loptu u posedu i pokušavao da dođe do šansi iz igre ali crno-beli nisu imali rešenje za defanzivni blok Radnika.

Lopta je kružila oko linija gostujućeg tima, Nikolićev pokušaj preko gola i Pantićeva "bomba" koju je izblokirao Žarković bili su sve što je domaćin uspeo da uradi u prvih pola sata.

Tek na isteku pola časa igre videli smo pravu pretnju po gol Radnika, ali je golman Vasiljević u padu nogom zaustavio šut Rikarda Gomeša.

Odmah nakon toga prinudna izmena u ekipi Partizana. Danilo Pantić je otišao pravo u svlačionicu, očito je ponovo osetio bol u mišiću, a na teren je ušao Nebojša Kosović.

Delovalo je da će se na poluvreme otići bez golova, a onda je sevnula kontra Partizana koju Rikardo Gomeš uz malo poteškoća uspeva da završi pogotkom.

Bio je to peti prvenstveni gol Rikarda u dresu Partizana, dovoljan da crno-beli na odmor odu sa minimalnom prednošću.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Promašaj sezone u Humskoj? (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018

Napadač fudbalskog kluba Partizan Nemanja Nikolić sigurno će ući u najužu konkurenciju kada se bude birao promašaj sezone...Mogao je Partizan da duplira vođstvo u duelu sa Radnikom već na startu drugog poluvremena, ali je ostalo 1:0 nakon neshvatljivog promašaja Nemanje Nikolića...Borbeni Marko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.