Rikardo demantova Tomanea: Partizan najveći u Srbiji...

Izvor: RTS, 05.Jul.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo demantova Tomanea: Partizan najveći u Srbiji...

Napadač Partizana Rikardo Gomeš demantovao je da je portugalskom fudbaleru Tomaneu preneo da je Crvena zvezda najveći klub na Balkanu.
Tomane je, na današnjoj promociji na stadionu "Rajko Mitić", otkrio da mu je Rikardo preneo da stiže u najbolji klub u državi i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << regionu, posle čega je reagovao reprezentativac Zelenortskih ostrva.

"Za mene je jedan jedini i najbolji klub u Srbiji samo Partizan. Sledeći put pitajte mene, a ne prevodioca", napisao je Rikardo na svom Instagramu.
Rikardo je član Partizana godinu dana, a došao je iz portugalskog drugoligaša Nasionala.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIKARDO POLUDEO POSLE IZJAVE NOVOG POJAČANJA ZVEZDE: Za mene je Partizan jedan jedini i najbolji klub u Srbiji!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2019

Velika prašina digla se u srpskoj fudbalskoj javnosti posle konferencjie za medije na kojoj je Crvena zvezda predstavila novo pojačanje Portugalca Tomanea.

Nastavak na Kurir...

NAKON BURE SE OGLASIO RIKARDO Napadač Partizana u ratu sa PREVODIOCEM zbog novog napadača Zvezde /FOTO/

Izvor: 011vodič.com, 05.Jul.2019

Napadač Partizana Rikardo Gomeš demantovao je da je portugalskom fudbaleru Tomaneu preneo da je Crvena zvezda najveći klub na Balkanu. More. The post NAKON BURE SE OGLASIO RIKARDO Napadač Partizana u ratu sa PREVODIOCEM zbog novog napadača Zvezde /FOTO/ appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.