Rikardo Gomeš se oprostio: Igrao sam za VELIKI klub!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo Gomeš se oprostio: Igrao sam za VELIKI klub!

Novi igrač Al Šarže porukom se oprostio od Partizana i navijača.

Rikardo Gomeš proveo je u Partizanu tek jednu sezonu. Stigao je prošlog leta, a Humsku napustio kao najbolji strelac poslednjih dana jula.

U subotu je kompletiran transfer reprezentativca Zelenortskih Ostrva u Al Šaržu. Rikardo je potpisao milionski ugovor, za tri sezone (bez bonusa) inkasiraće 4.100.000 miliona evra, a dobro je prošao i Partizan. Crno-beli su ga doveli kao slobodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača, da bi od njegove prodaje u Ujedinjenje Arapske Emirate zaradili 3.000.000.

GOTOVO: Partizan prodao Rikarda za 3 miliona!

Rikardo Gomeš je u nedelju posetio bivše saigrače pozdravio se, a porukomse oprostio od navijača crno-belih. Kao najlepše momente istakao je gol dat Crvenoj zvezdi i osvajanje kupa na stadionu "Rajko Mitić" protiv "večitog rivala".

"Hvala svima koji su mi dali priliku da igram za tako veliki klub. Upoznao sam mnogo divnih ljudi u Beogradu, stvorio prijatelje i uspomene za ceo život. Moji najlepši trenuci u crno-belom dresu su, gol protiv Crvene zvezde i kada smo osvojili Kup na njihovom stadionu", napisao je Rikardo Gomeš.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.