Rikardo Gomeš prelomio, ovako je najbolje za sve?

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo Gomeš prelomio, ovako je najbolje za sve?

Izgleda da su sve dileme rešeme oko njegovog statusa.

Dobra vest za navijače Partizana - najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš ne planira odlazak iz Humske ove zime!

On je to danas potvrdio u razgovoru sa novinarima u Turskoj i praktično prekinuo spekulacije da bi crno-beli mogli da ostanu bez njega do kraja prelaznog roka, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da iz inostranstva potoji veliko interesovanje za njegove usluge.

''Da, javili su se neki klubovi, međutim, u ovom trenutku mislim samo na Partizan. Želim da završim sezonu sa crno-belima. Dobro mi je ovde. Hoću da ostanem. Tako je bolje za mene. Ma, i za klub je tako bolje'', istakao je Rikardo Gomeš, a prenosi ''Informer''.

Podsetimo, iz uprave Partizana su u startu naglasili da ne žele da prodaju Rikarda Gomeša i pored toga što za njega ima najviše ponuda, ali su se određene sumnje pojavile pošto još uvek nisu realizovani očekivani transferi Saše Zdjelara i Svetozara Markovića u inostranstvo, a crno-belima je potreban dodatni novac za nesmetano funkcionisanje kluba tokom proleća.

Očigledno, i napadač crno-belih razmišlja baš onako kao i klupski čelnici, očekujući još bolje ponude na leto.





''Ako se pokažem dobro u nastavku prvenstva možda će se i neki jači klubovi javiti. Znate, postoje države u kojima želim da se oprobam, kao što su Španija i Engleska. Premijer liga je najbolja na svetu. Boriću se da pređem tamo'', poručio je Gomeš.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.