Revijalno protiv crno-belih (petak, 19h)

Izvor: KGsport.info, 29.Maj.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revijalno protiv crno-belih (petak, 19h)


Rukometaši Radničkog i Partizana odigraće večeras u kragujevačkom „Jezeru“ utakmicu poslednjeg, 10. kola plej-ofa SLS. Utakmica nema nikakav rezultatski značaj, budući da su obe ekipe izgubile sve šanse za jedno od prva dva mesta koja vode u SEHA ligu dogodine.
Kragujevčani ni ove sezone nisu uspeli da stignu do šampionske krune, ali što je još tragičnije, nisu uspeli da izbore vizu za igranje SEHA lige naredne sezone. Doduše, Radnički će >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ipak imati priliku da se bori za trofej u Kupu Srbije, kako ne bi i ovu godinu završio praznih ruku.
Sa druge strane, crno-beli su imali znatno skromnije planove ove sezone, ali su čak uspeli i da se aktivno uključe u borbu za drugo mesto koje vodi u SEHA ligu, da bi poklekli u završnim metrima prvenstvene trke. Za njih je ovo poslednja utakmica u sezoni i sigurno je da će želeti da se oproste pobedom u „Jezeru“ protiv Kragujevčana, koji su mislima već na finalnom turniru kupa.
Početak susreta je zakazan za 19 časova.
Foto: RK Vojvodina
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.