Revanš Partizana i Malatije: Sve će biti drugačije

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revanš Partizana i Malatije: Sve će biti drugačije

Fudbaleri Partizana sastaće se sa turskom Malatijom u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope posle pobede u Beogradu rezultatom 3:1.

Trener Malatije Sergen Jalćin očekuje dobar rezultat protiv Partizana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ono što je sigurno je da svi koji će gledati utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da očekuje nešto sasvim drugačije od prvog meča. Biće to drugačiji ambijent, drugačiji pristup oba tima i verujem potpuno drugačiji rezultat", optimista je strateg turskog tima.

Jalćin je pohvalno govorio o fudbalerima Partizana, prevashodno o Umaru Sadiku i Sejdubi Sumi koji ga nisu ostavili ravnodušnog.

"U timu Partizana su mi se najviše svideli Sadik i Suma i nadam se da ćemo im agresivnijom i bržom igrom ostaviti mnogo manje prostora da se razmahnu"

Utakmica između Partizana i Malatije na programu je u četvrtak od 19 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.