Reprezentativac Srbije opet izmakao Partizanu, od danas i zvanično u novom klubu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 13:04

Reprezentativac Srbije opet izmakao Partizanu, od danas i zvanično u novom klubu! (foto)

Gotovo.

Kako je i zvanično potvrđeno, Dejan Todorović je novi igrač Tenerifea.

On je parafirao jednogodišnju saradnju sa ekipom sa Kanarskih ostrva, uz opciju da saradnju dodatno produži za godinu dana.

U Tenerife stiže iz MoraBank Andore i jasno je da će biti veliko pojačanje za tim koji će sledeće sezone igrati u FIBA Ligi šampiona.

Todorović iza sebe ima veliko iskustvo iz ACB lige, upisao je 147 takmičarskih nastupa u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenju, a u sezoni za nama beležio je 9,6 poena uz 3,3 skoka po meču.

Odlični šuter je odavno i velika želja Partizana, ali je jasno da "crno-beli" ne mogu da se nose sa bogatim španskim timovima, te je Todorović ostao u ACB ligi.

Ovaj 26-godišnji košarkaš je još 2011. godine stigao u Španiju, u redove Unikahe, a u Endesi je igrao i za Bilbao, Mursiju i minule sezone za Andoru.

OFICIAL | El @IBEROSTAR Tenerife ficha a @ToDeki94 ➡️ https://t.co/WEprvkI8LW

🔥 ¡Dinamita para el perímetro! #BienvenidoDejan

💛 🖤 #VamosCanarias pic.twitter.com/FVrJVmyrwe

— Iberostar Tenerife (@CB1939Canarias) July 8, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZANU IZMAKAO REPREZENTATIVAC: Srpski košarkaš potpisao za veliki klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Ništa od Humske...Kako je i zvanično potvrđeno, Dejan Todorović je novi igrač Tenerifea. On je parafirao jednogodišnju saradnju sa ekipom sa Kanarskih ostrva, uz opciju da saradnju dodatno produži za godinu dana...U Tenerife stiže iz MoraBank Andore i jasno je da će biti veliko pojačanje za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.