Repeša se oglasio pred gostovanje Partizana u Hrvatskoj: Definitivno da motiv nije problem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 20:11

Repeša se oglasio pred gostovanje Partizana u Hrvatskoj: "Definitivno da motiv nije problem..."

Meč se igra u ponedeljak.

Košarkaši Cibone u ponedeljak od 18 sati dočekuju Partizan u meču 16. kola ABA lige.

Trener "vukova" Dino Repeša raduje se susretu sa prvakom regionalnog takmičenja i učesnikom Evrolige.

- Definitivno da motiv nije problem jer igrati protiv evroligaša, najtrofejnijeg trenera i ekipe koja je u doigravanju Evrolige, svi jedva čekamo. Želimo videti gde smo. Nije bila laka nedelja, imali smo dve utakmice domaće lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednu sa četiri seniora, drugu sa pet. Veseli me da smo svi zdravi, vratio se Aranitović. Dvorana je ispunjena i to me veseli, publika je prepoznala dobre partije i nadam se da će nam biti šesti igrač i da sve prođe u sportskom i fer navijanju. Voleo bih da bude i češće ovako ispunjena dvorana u ovim teškim vremenima, to je svima dodatni impuls i meni i igračima. Mogu obećati da ćemo dati sto posto i probati da im se odužimo pobedom, odnosno odličnom igrom na terenu - rekao je Repeša.

Košarkaš Zagrepčana Krešimir Radovičić svestan je snage Partizana.

- Nakon dugo vremena dvorana će biti puna i to bi i nas i protivnika trebalo zadovoljiti. Znamo šta je Partizan, evroligaška ekipa koja se bori za titulu. Čeka nas teška utakmica u kojoj želimo da bude što neizvesnije, ali i protivnika se dosta pita u ovom susretu. Za nas je svaka utakmica borba i svesni smo koliko nas ima. Bez motivacije mi ne možemo dobiti nikoga - jasan je Radovičić.

Cibona je trenutno 11. na tabeli sa skorom 6-9, dok je Partizan na trećoj poziciji sa 11 pobeda i četiri poraza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.