Renoviran stadion u Užicu

Izvor: RTS, 19.Avg.2011, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renoviran stadion u Užicu

Na renoviranom gradskom stadionu u Užicu "Sloboda Point Sevojno" u nedelju dočekuje "Partizan", a Užičani s velikim uzbuđenjem očekuju prvu utakmicu svog tima na domaćem terenu.

Užičani s velikim uzbuđenjem očekuju prvu utakmicu svog tima sa Partizanom koja će se odigrati u nedelju na renoviranom gradskom stadionu u Užicu.

Dok građevinari još uvek rade, posle nekoliko pomeranja rokova za završetak i primedbi na projektantska rešenja, fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Slobode" prvi put treniraju na svom terenu u Užicu.

Darko Božović, golman kaže da stadion polako poprima evropski izgled i biće uživanje igrati na njemu.

"Prošlu sezonu celu smo igrali praktično kao gosti u Lučanima. Sada će biti mnogo drugačije pred mnogo više publike, jer Užičani vole fudbal", kaže Nikola Maksimović, kapiten.

Ljubiša Stamenković, trener kaže da je najlepše igrati kod kuće što će oni  pokazati u nedelju protiv Partizana.

U Užicu prava fudbalska groznica-od 9.200 ulaznica polovina je prodata prvog dana i svi su spremni da navijaju.

"Naravno da ćemo svi navijati. Biće to lepa slika 10. 000 do 12.000 ljudi, ali je važno, osim što ćemo pokazati da volimo fudbal, i to da smo dobri domaćini", kaže gradonačelnik Užica Jovan Marković.

Dragan Subotić predsednik Upravnog odbora "Sloboda point Sevojno" kaže da nema dileme za  koga će navijati.

"Partizanovac sam od malih nogu ali "Sloboda" je prva ljubav, ne bi ni imalo smisla da bude drugačije, dakle za «Slobodu" svim srcem", kaže Dragan.

Radmilo Dačović, koji je svoju ljubav prema crno-belima pre nekoliko godina potvrdio zaveštavajući organe Partizanu je na velikim mukama.

"Uz "Slobodu" sam četiri decenije, a svi znaju kakav sam Partizanovac. Biće mi teško ali navijam za dobar fudbal,neka bolji pobedi", kaže Radmilo.

Građevinski radovi se nastavljaju kako bi stadon bio sasvim spreman za meč mlade reprezentacije u septembru, a Užičani priželjkuju i evropske utakmice svoje "Slobode".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.