Renfro već osvojio srca grobara, znate li šta je uradio zbog Partizana? (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renfro već osvojio srca ''grobara'', znate li šta je uradio zbog Partizana? (video)

Prihvatio je sugestiju i odmah je igru podigao na viši nivo, za ulogu heroja protiv Mornara.

Aleks Renfro je vrlo brzo po dolasku u Partizan potvrdio da će biti veliko pojačanje za ekipu Andree Trinkijerija u nastavku sezone.

To se najbolje videlo u subotu, u dramatičnom duelu sa Mornarom (75-73), kada je preuzeo odgovornost u ključnim trenucima meča i doneo preokret crno-belima za osmi trijumf u 14 kola ABA lige.

Jedino što su mu do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijači Partizana malo zamerili bile su njegove crvene patike na debiju protiv Olimpije u Ljubljani, on je uvažio njihovo mišljenje, pa je protiv Barana nastupio u patikama crne boje.

Ta tema je ponovo pokrenuta večeras na Tviteru, gde je Renfro najpre izrazio zadovoljstvo dosadašnjim boravkom u Partizanu, uz zahvalnost svima na podršci.

Potom je poručio da će ekipa učiniti sve da napreduje iz dana u dan, ali i da navijači ne brinu, jer mu stižu nove crne patike.

Naravno, to je izazvalo brojne pozitivne reakcije navijača Partizana koji su mu još jednom napomenuli da ne vole crvenu boju, ali i primetili da je jučerašnji meč pokazao da bolje igra u crnim patikama.

A onda je usledio njegov neočekivani odgovor:

''Ali, to su bile iste patike. Samo ofarbane. Igraću u njima još par mečeva, dok ne stignu nove'', otkrio je Renfro i pobrao još više simpatija među pristalicama crno-belih.

--

Thank you for the love everyone. Just getting settled in. But happy to be here. And happy to be apart of this organization.

— Alex Renfroe (@LilAl523) January 6, 2019 -

Now we just have to focus on getting better every day!!

And don’t worry...black shoes are in the mail. Lol.

— Alex Renfroe (@LilAl523) January 6, 2019 -

You see man, when u have black shoes you can't miss a 3 pointer 😂👏👏

— LjubiteljSporta (@LjubiteljSporta) January 6, 2019 -

But they were the same shoes. Just painted. 😂😂😂

I will have these a few more games until my other shoes come.

— Alex Renfroe (@LilAl523) January 6, 2019

-

No way man. Those were Manresa Red!!

— Alex Renfroe (@LilAl523) January 6, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Top 5 poteza 14. kola ABA lige - ''Grobari'' će uživati u onom pobedničkom! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019

Sinoć u Podgorici kompletirano 14. kolo regionalne lige, dan kasnije objavljeni najbolji potezi kola...U 14. kolu je najviše profitirao Partizan, koji je bio na rubu poraza od Mornara, ali je u poslednjoj sekundi uspeo da izbori trijumf, a na ruku crno-belima išao je i poraz Mega Bemaksa od Cedevite,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.