Remi Partizana i Admire

Izvor: RTS, 01.Feb.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Partizana i Admire

Fudbaleri Partizana i austrijske Admire Vaker odigrali su u Beleku nerešeno 1:1, u petoj kontrolnoj utakmici tokom priprema za nastavak sezone.

Ovo je prvi remi Partizana na pripremama u Turskoj. Prehodno je pobedio ekipu ukrajinskog prvoligaša Karpata iz Lavova sa 1:0, a izgubio od južnokorejskog Pohang Stilersa (3:1), švajcarskog Ciriha (2:1) i ukrajinskog drugoligaša Sevastopolja (2:1).

Izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladimira Vermezovića poveli su u 44. minutu preko Miloša Jojića, a izjednačio je Ježek u 59. minutu iz penala.

Crno-beli narednu kontrolnu utakmicu odigraće u nedelju, 3. februara, protiv kineskog Đangsua, ekipe koju sa klupe predvodi Dragan Okuka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Partizana i Admire

Izvor: Press, 01.Feb.2013

Ovo je prvi remi Partizana na pripremama u Turskoj. Prehodno je pobedio ekipu ukrajinskog prvoligaša Karpata iz Lavova sa 1:0, a izgubio od južnokorejskog Pohang Stilersa (3:1), švajcarskog Ciriha (2:1) i ukrajinskog drugoligassa Sevastopolja (2:1)...Izabranici Vladimira Vermezovića poveli su u 44....

Nastavak na Press...

Partizan remizirao sa Admirom 1:1

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2013

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa austrijskom Admirom Vaker 2:2 na petoj prijateljskoj utakmici koja je odigrana u okviru zimskih priprema u Antaliji...Prvi remi Partizana na pripremama u Turskoj.. ..Partizan je poveo u pretposlednjem minutu prvog poluvremena golom Miloša Jojića, a izjednačio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.