Rekordno brza isplata: Od Partizana zaradila i Srbija

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordno brza isplata: Od Partizana zaradila i Srbija

Uprava ispunila obećanje dato igračima posle pobede u Alkmaru

Sinoć najavljeno - jutros učinjeno. Rukovodioci Partizana u rekordnom roku ispunili su obećanje dato sat vremena po završetku utakmice u Alkmaru i jutro posle pobede u Holandiji nagradili fudbalere premijama za učinak protiv AZ-a.

Iznos je poznat - 100.000 evra, koje će crno-beli podeliti među sobom, ali osim ekipe zaradila je i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << država Srbija. Naime, pomenuti novac dobili su igrači neto, ali kako klbu iz Humske 1 sredstva uplaćuje preko žiro računa, ona su morala da budu oporezovana, sa 30 odsto, što znači da je vrednost premija na bruto nivou 130.000 evra.

Praktično, 30.000 evra sililo se u državnu kasu.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: FK Partizan)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ČISTA ZARADA I država profitirala od Partizanovih pobeda u Evropi

Izvor: Blic, 27.Nov.2015

Fudbaleri Partizana na pragu su evropskog proleća, što nije dobra vest samo za navijače crno-belih...Naime, pošto su jutros uplaćene obećane premije igračima zbog dobrih rezultata u Ligi Evrope, u iznosu od 100.000 evra, i to sve preko računa, matematika je jasna...Država će na ime poreza koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.