Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jun.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap gledao Savića u Podgorici

Mada iz Partizana uporno tvrde da Stefan Savić neće biti prodat u letnjem prelaznom roku, emisari najpoznatijih evropskih klubova ne prestaju da obleću oko talentovanog štopera. Taze informacija glasi da je prvotimac crno–belih i na radaru Totenhema!

Prema pouzdanim izvorima, menadžer engleskog kluba, Hari Rednap, obreo se u subotu u Podgorici, kako bi uživo posmatrao Savića na kvalifikacionoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za EP, Crna Gora – Bugarska (1:1).
Nije se Rednap javno oglašavao o utiscima koje je poneo iz Podgorice, niti da li će nastaviti misiju snimanja momka za koga su zainteresovani mnogobrojni engleski, portugalski i italijanski klubovi. Izvesno je samo da će crno–beli biti na ogromnom iskušenju kad budu zatrpani ponudama…

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.