Rebrača se izvinio zbog toga što je pevao Partizanove pesme!

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Apr.2023, 02:38

Rebrača se izvinio zbog toga što je pevao Partizanove pesme!

Predsednik Upravnog odbora Košarkaškog kluba Vojvodina Željko Rebrača uputio je javno izvinjenje svim navijačima.
On je, takođe, potpisao novi kodeks ponašanja, koji je donet na sastanku sa čelnicima Fudbalskog kluba Vojvodina u četvrtak.
Srpski legendarni košarkaš bio je primoran na ovakav korak posle kritika koje je trpeo zbog pevanja navijačkih pesama crno-belih na utakmici između Partizana i Reala u Evroligi.
On je naglasio da su ga ponele emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kao nekog ko je ispisao istoriju Partizana, ali je i preuzeo odgovornost zbog funkcije koju trenutno obavlja.
Hteo bih najpre da pojasnim jednu situaciju koja se desila prošle nedelje i želeo bih da kažem da sam bio pozvan od strane KK Partizan da prisustvujem utakmici legendi veterana bivših igrača Partizana i Real Madrida. Kao Željko Rebrača, ja sam deo istorije Partizana. Pozvan sam, ali nisam igrao zbog problema sa leđima i ostao sam posle na utakmici između Partizana i Reala. Gest koji sam napravio na toj utakmici nije prihvatljiv meni kao predsedniku KK Vojvodina i ovim putem se izvinjavam svim Vojvodinašima, jer je Vojvodina deo mene i u mom srcu. Zahvalio bih se i Fudbalskom klubu Vojvodina, koji je pomogao da se ova situacija razreši. Razgovarali smo juče sa njihovim predstavnicima i saglasni smo da smo svi zajedno na istom putu, pokušavajući da naš klub i grad predstavimo u što boljem svetlu„, rekao je Željko Rebrača, predsednik KK Vojvodina.
Rebrača je najavio da će košarkaški klub pristupiti sportskom društvu Vojvodina i tom prilikom potpisao kodeks ponašanja, prema kojem igrači i članovi kluba ne smeju da se javno pojavljuju u obeležjima drugih klubova, niti da putem medija i društvenih mreža daju podršku drugim klubovima.



Opširnije
Izvor: Sportske NET



Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.