Realovi problemi pred Partizan: Mekani smo i loše skačemo

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 10:12

Realovi problemi pred Partizan: "Mekani smo i loše skačemo"

Trener košarkaša Real Madrida Ćus Mateo nije bio zadovoljan izadanjem svog tima protiv Barselone u ACB ligi.

"Kraljevski klub" izgubio je od katalonskog tima 97:82 u "El klasiku", a strateg Reala rekao je da je rival fizički bio bolji da je to razlog poraza.

"Bili smo u igri u prvom poluvremenu, a posle su oni apsolutno bili dominantni u skoku. Uzeli su nam 16 lopti u napadu i to je bio ključ, tu su nas dobili“, rekao je Ćus Mateo.

Razloga za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brigu ima, je Real od 25. aprila čeka plej-of u Evroligi i prvi susret sa Partizanom.

"Moramo da se orgaizujemo bolje kad nam fale igrači ispod koša. Premekani smo u reketu i loše skačemo. Barselona je bila fizički mnogo bolja od nas i to je iskoristila. Dali su mnogo poena iz drugih napada i pokupili su ničije lopte", poruči je trener Reala.

Do okršaja sa Partizanom, Real čekaju još dueli sa Đironom i Huventudom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U REALU NIJE SVE BAŠ KAKO TREBA: ‘Kraljevski klub’ uzdrman, a uskoro im sledi duel sa Partizanom!

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2023

Bilo bi dobro za ‘crno-bele’ da ‘kraljevski klub’ nastavi sa ovakvim igrama. Real Madrida je pretrpeo poraz od Barselone u okviru ACB lige. Ubedljivo je slavila četa Šarunasa Jasikevičijusa – 97:82, a nakon meča, trener madriđana Ćus Mateo, rekao je: ‘Bili smo u igri u prvom poluvremenu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.