Real(no) – Partizan na korak od Top 8!

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 22:34

Real(no) – Partizan na korak od Top 8!

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid u 32. kolu Evrolige rezultatom 104:90.

Partizanu je za plasman u Top 8 u ovom kolu bila potrebna pobeda nad velikim Real Madridom i poraz Baskonije od Fenerbahčea na svom parketu.

Utakmica je počela nekako sa očekivanim planovima, Partizan je tražio svoj šut spolja i neke lake poene na obruču nakon što se Valter Tavares "izvuče" iz reketa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Madriđani su sa druge strane znali šta ih čeka i "gurali" loptu u reket tražeći šansu da poentiraju uz faul odbrane Partizana, što se i događalo, a pomogle se u i dve brze trojke Adama Hange.

Nekako su gosti u belim dresovima sigurniji bili u prvoj četvrtini, Kevin Panter se mučio, Ledej nije radio previše dobrih stvari, a Trifunović i Papapetru postizali su neke veoma bitne poene.

U drugom kvartalu stvari su počele da se menjaju, što je odgovaral crno-belima. Žalili su se igrači Real Madrida maltene na svaku odluku sudija, pa je zbog preterane reakcije tehničkom greškom kažnjen i trener Ćus Mateo.

Veća energija, šutevi Nanelija i Pantera, plus "huk" sa tribina 20.068 navijača u Areni (novi rekord Evrolige) bili su dovoljni za to da Partizan na poluvremenu ima dvocifrenu prednost, 49:38.

Jeste prednost bila ugodna, ali je daleko taj meč bio od gotovog i svi su to znali.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan razbio kralja! Još korak do plej-ofa

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2023

Košarkaši Partizana u 32. kolu Evrolige pobedili su madridski Real rezultatom 104:90 i došli na korak do plasmana u plej-of.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.