Real je favorit, ali Obradović zna s kim ima posla

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 18:49

"Real je favorit, ali Obradović zna s kim ima posla"

Košarkaši Partizana od 20.45 sati počinju plej-of seriju Evrolige protiv madridskog Reala.

"Real je favorit po istoriji, statusu, poziciji iz ligaškog dela, ali im ova serija ne dolazi u najboljem momentu. Primaju dosta poena, nedavno su spojili nekoliko poraza u ACB ligi, a to, na stranu rezultatske posledice, mentalno nikada nije ugodno. Partizan bi trebalo da traži brejk u Madridu, da bi u Beogradu, u neviđeno dobroj atmosferi, eventualno završio seriju", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je trener Breogana Veljko Mršić zs Sport klub.

Bez obzira što je "kraljevksi klub" favorit u ovoj seriju, Mršić ističe da su šanse podjednake.

"Crno-beli pucaju od samopouzdanja sa pokrićem, imaju i psihološku prednost u odnosu na rivala, ali, što je najvažnije, oni su u formi. Čak ni činjenica da bi slavni klub, eventualnu majstoricu igrao na svom parketu, nije nepremostiva prepreka za Partizan. Pocentualno, šanse su, i jednima, i drugima, egal, 50-50,“ kaže Mršić.

Biće ovo okršaj najtrofejnijeg kluba u Evropi i trenera koji ima najviše evroligaških titula.

"Željko Obradović zna sa kime ima posla, da ne pričam o njegovim kvalitetima. On će tražiti da Partizan ubrza igru, nešto slično kao što su uradili na nedavnom ligaškom meču u Areni. Nikako upasti u zamku statičnog izdanja, to njima i odgovara, zbog godina i forme, a crno-beli bi se, u tom slučaju, teško sa njima nosili", poručio je Mršić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.