Razočarani Mirković: Dobro ću razmisliti šta dalje!

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarani Mirković: Dobro ću razmisliti šta dalje!

Trener Partizana dao izjavu u kojoj je rekao da će dobro razmisliti da li će i dalje biti šef stručnog štaba crno-belih.

"Moram da kažem da se teško snalazim se u ovim uslovima, a tu ne mislim na vremenske uslove. Dobro ću razmisliti šta dalje", razočarano je konstatovao Zoran Mirković posle utakmice.

Kakav, bre, fudbal - "zimske čarolije" i 0:0! (VIDEO)

Nezadovoljan mnogim stvarima u srpskom fudbalu, trener Partizana očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je najavio burnu zimu u Humskoj. Zavesa na prvi deo sezone, koji je Partizan završio sa najmanje 13 bodova zaostatka za Zvezdom i četiri za Radničkim, je spuštena. Ali, šefa stručnog štaba "parnog valjka" pored loših rezultata svog tima tište i drugi problemi, ne samo u Partizanu.

"Nisam zadovoljan rezultatom, igrali smo koliko je teren dozvoljavao. Dobili smo taj crveni, a sa igračem manje po ovom terenu stvarno je bilo teško... Kada smo počeli utakmicu teren nije bio u ovakvom stanju. Tada je i bilo nekih uslova, na kraju nije", rekao je Mirković.

Trener Mačve Darko Tešović čestitao je svojim igračima na osvojenom bodu uz dodatak da se njegov tim bolje snašao u teškim uslovima.

"Sneg i loš teren ne mogu da budu opravdanje. Oni su profesionalci, isto kao kada igraju na 35 stepeni Celzijusa, tako moraju da igraju i po snegu. I mi smo igrali, možda u još gorim uslovima. Žao mi je, ali mi je žao i rudara koji kopaju u rudniku. Moja ekipa se bolje snašla", rekao je Tešović.

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.