Razgovarao sam s Nedovićem i Muslijem pre dolaska u Unikahu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovarao sam s Nedovićem i Muslijem pre dolaska u Unikahu

"Kada sam bio mali gledao, sam telenovele. To mi je pomoglo da naučim ponešto na španskom", rekao je Gagi Milosavljević

U Unikahu iz Malage je stigao kao nekadašnji igrač Partizana i Albe, a posle prvenstva u Istanbulu, vratio se kao evropski vicešampion. Dragan Gagi Milosavljević će naredne sezone opet igrati Evroligu, a u razgovoru sa španskim medijima istakao je da nije imao dilemu da li da prihvati ponudu Unikahe.

I da se posavetovao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa srpskim igračima Nemanjom Nedovićem i Dejanom Muslijem.

"Kada sam dobio ponudu, razgovarao sam sa Nedom i Dejanom. Nisam moram da razmišljam o tome da li da prihvatim. Zaista sam želeo da igram u Španiji. Kada sam počeo da igram košarku, gledao sam špansko prvenstvo i voleo ovde da zaigram. Nedović mi je rekao sve najbolje o gradu. On je strastven kada je Malaga u pitanju, to mu je drugi dom. Ovo je sjajan klub, trener, organizacija", rekao je Milosavljević.

Otkrio je Špancima i da mu španski jezik nije totalna nepoznanica zbog telenovela.

"Gledao sam serije sa majkom i naučio pomalo španskog jezika", rekao je Gagi.

Jedna od tema bile su i povrede. Prvo koleno, pa lakat...

"To je deo posla. Znamo koji su rizici, a povrede su najgora stvar koja može da se desi igraču. To vas posle čini jačim. Najvažnije je biti zdrav", rekao je Milosavljević.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.