Razbio Partizan i dobio MVP nagradu VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 14:53

Razbio Partizan i dobio MVP nagradu VIDEO

Valter "Edi" Tavares, centar Real Madrida, ponovo je dobio nagradu MVP kola u Evroligi.

Valter Tavares je predvodio Real Madrid u pobedi nad Partizanom u četvrtom meču plej-ofa Evrolige rezultatom 85:78 u Štark Areni.

Drugo kolo zaredom je Evroliga nagradila Edija Tavaresa MVP titulom.

On je ubacio 15 poena uz 4 od 7 iz igre i 7 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 8 sa linije za slobodna bacanja, dok je imao i 7 skokova od čega je 4 bilo u napadu, a imao je i po 2 blokade i ukradene lopte.

Ukratko, to je bilo dovoljno za 30 indeksnih poena čime je zaradio zvanje igrača utakmice, a kasnije i najboljeg igrača čitave runde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UTIŠAO ARENU: Tavaresu MVP nagrada Evrolige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023

Imao indeks korisnosti čak 30...Centar Real Madrida, Valter Tavares ponovo je dobio nagradu MVP kola u Evroligi...Tavares je predvodio Real Madrid u pobedi nad Partizanom u četvrtom meču plej-ofa Evrolige rezultatom 85:78 u Štark Areni...15 PTS & 7 REB & 30 PIR for him in Game 4👀#EveryGameMatters...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.