Rastavac: Što češće da napadamo gol Partizana

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastavac: "Što češće da napadamo gol Partizana"

Fudbaleri Radničkog u subotu 28. februara gostuju trenutnom lideru Partizanu u 17. kolu Superlige, a trener niškog tima Milan Rastavac ističe da njegova ekipa ne ide sa "belom zastavom".

Na početku prolećnog dela šampionata niški igrači su na stadionu Čair odigrali nerešeno (0:0) sa Crvenom zvezdom, a trener Radničkog se nada da će njegova ekipa popraviti nivo igre iz tog susreta.

Igra iz prvog poluvremena meča sa Zvezdom jeste pokazala je određenu čvrstinu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i homogenost, pa i neki bezobrazluk, što svakako ohrabruje. To je bilo dobro za ovaj nivo igre i uigranosti koji mi sada imamo, ali sigurno je da očekujem da to popravimo - ističe Rastavac.

Rastavac neće moći da računa na Petra Đuričkovića koji propušta meč zbog parnih kartona, a pod znakom pitanja su Radoš Bulatović i Milan Ćulum zbog povreda.

Verujem da će svi igrači koji budu dobili priliku odgovoriti zahtevima igre. Nadam se da ćemo se i u Beogradu predstaviti kao tim koji zna šta hoće i koji ume da igra fudbal - dodaje Rastavac.

Posle 16 kola ekipa iz Niša je na pretposlednjoj poziciji sa 13 bodova, dok je Partizan sa 39 bodova na vrhu tabele.

Partizan je tim koji, kao i Crvena zvezda, voli da dominira kroz igru, osvaja prostor, napada sa puno igrača... Ono što sigurno znam je da mi ne smemo sebi da dozvolimo da dugo vremena budemo u podređenom položaju. Tražićemo ideju pomoću koje ćemo pokušati da ugrozimo njihov gol. I to što češće - ističe trener niškog tima.

Glavni sudija će biti Robert Kiš Čepegi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rastavac komanduje juriš na Humsku!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2015

Trener fudbalera Radničkog iz Niša nada se da će njegovi izabranici ponoviti dobro izdanje iz duela sa Crvenom zvezdom na gostovanju Partizanu, a kao recept za pozitivan rezultat u Humskoj vidi što češće napade na gol Milana Lukača.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.