Rastavac: Meč sa Partizanom inspiriše i raduje

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastavac: "Meč sa Partizanom inspiriše i raduje"

Raduje se meču sa Partizanom Milan Rastavac, trener Radničkog, ali očekuje veliku borbu protiv crno-belih.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Rastavac rekao je danas da predstojeći meč protiv Partizana u Super lige Srbije njegovu ekipu i inspiriše i raduje.

"Uvek je atmosfera posebna kada gostujete jednom od najboljih ekipa u Srbiji, a to nas uvek inspiriše i raduje. Igraćemo na jednom od najboljih terena i prepuni smo motiva da dokažemo da smo dorasli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednom takvom izazovu", rekao je Rastavac, prenele su Južne vesti.

Fudbaleri Radničkog sutra od 19.00 gostuju Partizanu u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

Niška ekipa je na četvrtom mestu na tabeli sa 23 boda, dok je Partizan treći sa dva boda više.

"Partizan svojim dobrim rezultatima u prethodnom periodu dodatno podiže i naše motive. Svesni smo da idemo na megdan dobrom timu, ali nas to u isto vreme i insipiriše i raduje", rekao je Rastavac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Govedarica: U nezavidnom smo položaju, ali se ne predajemo

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2016

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Govedarica rekao je danas da se njegova ekipa nalazi u nezavidnoj situaciji uoči utakmice protiv kruševačkog Napretka u 13. kolu Super lige Srbije, ali i da u domaćem ambijentu vjeruje u povoljan rezultat. “Gostovanje u Surdulici nas je desetkovalo, a u prilog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.