Rastanak Partizana i Jovanovića

Izvor: RTS, 21.Jun.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastanak Partizana i Jovanovića

Košarkaški klub Partizan i trener Vlada Jovanović raskinuli su saradnju posle dve trofejne sezone, prenose beogradski mediji. Već nekoliko dana kruže spekulacije o povratku Dušana Vujoševića na klupu Partizana.

Mladi stručnjak, koji je na klupi "crno-belih" nasledio Dušana Vujoševića i za dve godine osvojio pet trofeja, odlazi iz kluba, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su potvrđene medijske spekulacije od pre nekoliko dana da se sprema povratak Vujoševića.

Zvanična objava informacije da Jovanović nije trener Partizana trebalo bi da usledi u četvrtak. Jovanović bi trebalo da nastavi karijeru u nekom od ambicioznih klubova iz Rusije ili Ukrajine, dok se u Humskoj 1 pripremaju za povratak Duška Vujoševića.

Zanimljivo je da se objavljivanje te vesti poklopilo sa emitovanjem emisije o fenomenu Vujoševića i košarkaškog kluba Partizan na Prvom programu RTS-a.

Jovanović je u Partizanu proveo 15 godina. Prvo je radio u mlađim kategorijama, zatim je pet godina bio Vujoševićev asistent, a poslednje dve godine šef stručnog štaba.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.