Rastali se Partizan i Petar Božić

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastali se Partizan i Petar Božić

BEOGRAD - Dugogodišnji kapiten košarkaša Partizana Petar Bozić neće više predvoditi ekipu šampiona Srbije, preneli su beogradski mediji.

Iskusni košarkaš u ponedeljak se sastao sa rukovodstvom crno-belih i dogovoreno je da ne nastavljaju saradnju pošto Božić želi i dalje da igra, a klub da se okrene mlađim snagama.

Božić je punih osam godina nosio dres Partizana sa kojim je osvojio 18 trofeja.

Navodno se očekuje da bi crno-bele >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mogao da napusti i iskusni Dušan Kecman.

Ekipu Partizana pre dve nedelje po treći put je preuzeo trofejni stručnjak Duško Vujošević, a dosadašnji trener Vlada Jovanović karijeru nastavlja u ukrajinskom Donjecku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.