Rastali se CSKA i bivši košarkaš Partizana

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 12:31

Rastali se CSKA i bivši košarkaš Partizana

Moskovski CSKA okončao je saradnju sa Dalasom Murom, potvrđeno je objavom na društvenim mrežama.

Mur je stigao letos iz Partizana, ali je sa timom osvojio tek treće mesto u VTB ligi.

Tokom perioda provedenog u Rusiji je u proseku imao devet poena po meču, ali to nije bilo dovoljno za produžetak saradnje.

"Želim samo da kažem hvala jednoj od najboljih organizacija u Evropišto je dozvolila da budem njen deo. Želim da se zahvalim svim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << članovima rukovodstva i stručnog štaba što su mi pomogli da porastem kao igrač. Za trenera, predednika, generalnog menadžera, hvala vam na sjajnoj šansi i na tome što ste mi Rusiji učinili domom. CSKA zauvek u mom srcu. Mojim saigračima ne želim ništa drugo osim najboljeg i da osvoje šampionat", naveo je Mur na oproštaju.

Pre CSKA, a osim Partizana, Mur je igrao još i za Pezaro, Hapoel Tel Aviv, torino, Nanter i Gvangdžou.

Podsetimo, prethodno je CSKA napustio Dejan Davidovac koji se vratio u Crvenu zvezdu, kao i Nikola Milutinov koji će po drugi put zaigrati za Olimpijakos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.