Raspucani Đurđević vratio Partizan na minus šest! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspucani Đurđević vratio Partizan na ''minus šest''! (video)

Sve efikasniji napadač večeras briljirao i doneo novu pobedu ekipi Partizana koja nastavlja trku za vodećom Crvenom zvezdom.

U poslednjoj utakmici, ujedno i derbiju 20. kola Superlige, fudbaleri Partizana su kao gosti savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 3:1.

Četrnaesti trijumf ekipi Marka Nikolića doneo je trostruki strelac Uroš Đurđević, koji je svoju golgetersku seriju započeo posle samo 10.5 sekundi od početka meča!

Tek što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Partizan krenuo sa centra, usledio je sjajan pas Vulićevića ka Đurđeviću koji je umakao svojim čuvarima, izbio sam ispred golmana Petrića i rutinski ga savladao - 0:1, ovo je od večeras i najbrže postignuti gol u istoriji Superlige!

Usledio je mirniji period igre, sve do 34. minuta, kada je Ožegović probio sa desne strane, ušao u kazneni prostor Partizana, a onda je na njega startovao Nemanja Miletić i za sudiju Milorada Mažića to je bio prekršaj za najstrožu kaznu.

Ožegović je preuzeo odgovornost, izveo jedanaesterac i savladao Filipa Kljajića za izjednačenje na 1:1.

Do kraja poluvremena, bilo je još par prilika za Partizan, ali ih Đurđević i Leonardo nisu iskoristili.

Ali, već posle pet minuta igre u nastavku meča, gosti iz Humske uspevaju da ponovo povedu. Valeri Božinov je obavio veliki posao u ovoj situaciji, sa centra igrališta poslao je precizan pas ka Urošu Đurđeviću na ivicu kaznenog prostora, a ovaj majstorski savladao golmana domaćih za 1:2 na semaforu.

U tim trenucima, domaći su ostali i bez povređenog kapitena Dragoljuba Srnića, a potom i bez Kajevića iz istog razloga, a njihove nade u novi preokret prekinuo je ponovo Uroš Đurđević, najpešim potezom na ovoj utakmici.

Igrao se 61. minut, Đurđević je prihvatio loptu na nekih 25 metara od gola, zatim krenuo par koraka napresd, izgradio poziciju za udarac i izveo ga je zaista majstorski - lopta završava u gornjem levom uglu gola ''Brđana'', za konačnih 1:3.

Mogao je nešto kasnije i Valeri Božinov da trijumf Partizana učini još ubedljivijim, ali ponovo nije uspeo da se upiše u strelce, iskosa sa leve strane poslao je loptu u suprotnu stranu, tik pored stative.

U finišu meča, priliku su umesto Božinova i Đurđevića dobili mladi napadači Vlahović i Jovanović, a ovaj drugi je u nadoknadi vemena propustio priliku da postigne svoj prvi superligaški gol ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Valjak" na Đurđevićev pogon poravnao Banovo Brdo (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2016

U derbi meču 20. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana savladali su kao gosti ekipu Čukaričkog sa 3:1, a junak pobede bio je nezaustavljivi Uroš Đurđević, koji je postigao sva tri gola za tim Marka Nikolića...Već u prvom napadu, tačnije posle nepunih 11 sekundi mladi reprezentativac Srbije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.