Izvor: Pančevac-online.com, 14.Nov.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspored 14. kola Prve južnobanatske lige

U 14. kolu Prve južnobanatske lige prvi će na teren izaći fudbaleri Spartaka 1911 iz Debeljače. Oni se u subotu 16. novembra u Uljmi sastaju protiv Partizana.

Polet iz Idvora se sutradan sastaje u Vlajkovcu protiv lidera na tabeli, ekipe Jedinstva.

Jedini klub iz opštine Kovačica koji svoje mečeve igra kod kuće je Dolina. Četvrti crveno-plavi igraju u nedelju 17. novembra u Padini protiv petog Potpornja. Meč za gornji deo tabele počinje u 13. časova.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Dolova igraju na domaćem terenu u – Debeljači

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Nov.2019

U 9. kolu Prve lige Srbije grupa Sever rukometašice Spartaka iz Debeljače će sticajem okolnosti ponovo igrati kod kuće. Zbog lošijih uslova u Dolovu će rukometašice istoimenog kluba biti domaćini crveno-belim rukometašicama. Meč Dolovo – Spartak se igra u nedelju 17. novembra u 19. časova...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Odbojkašice Apatina sutra protiv Spartaka

Izvor: 025info.rs, 15.Nov.2019, 13:10

Odbojkašice Apatina u subotu gostuju u Subotici, ekipi Spartaka. Obe ekipe pred ovaj susret, imaju po 10 bodova i uz ekipu Subotice koja ima takođe 10 bodova nalaze se na deobi prvog mesta Prve lige Sever. U Prigrevici odbojkašice Boom Volleya u komšijskom derbiju dočekuju CVS iz Sombora. Utakmica...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.