Raspoloženje grobara i nedoumica, jedni kažu da je najbolji, drugi žele da mu vide leđa! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 23:53

Raspoloženje "grobara" i nedoumica, jedni kažu da je najbolji, drugi žele da mu vide leđa! (TVITOVI)

Zanimljivo mišljenje navijača nakon meča.

Partizan je slavio novu pobedu u Evrokupu, pokazao da može da igra na visokom nivou, ali nije to činio sve četiri četvrtine i umalo je u poslednjoj prosuo sve ono što je nakupio u prve tri.

Crno-beli su slavili protiv Huventuda sa 78:75, vratili im za onaj poraz u Badaloni, a navijači su bili mahom zadovoljni.

Svi su i dalje pod utiskom poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četvrtine pa je bilo i kritika, ali ima i onih koji smatraju da će Partizan osvojiti Evrokup ove sezone.

Ima i onih koji smatraju da su crno-beli imali sreće, a najviše je bilo raspravke oko Nemanje Gordića, jedni su želeli da mu vide leđa, drugi ga dižu u nebesa.

Evo nekih tvitova...

Noga CMM, pas CMM, Pejdž čuva njihovog centra i sviranje onog faula Dangubiću... sve to u poslednjem minutu. Realno imali smo mnogo sreće. #kkp

— Fautor adfectavit (@mortuuspiscinam) November 19, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.