Rašović: Nema nam druge nego da pobedimo

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Nema nam druge nego da pobedimo

Partizan će u četvrtfinalu Kupa Srbije 4. decembra igrati protiv Spartaka u Subotici.
(FOTO: N. Negovanović)
Crno-beli, iako je bilo moguće, tako su izbegli susret sa večitim rivalom.
- Dobro je, zadovoljni smo. Neće nam biti lako, ali s obzirom na to da želimo trofej nema nam druge nego da pobedimo – kaže za Žurnal Vuk Rašović, trener Partizana.
U Humskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izuzetno cene Golubove.
- Spartak je napravio fenomenalnu seriju. Novi trener Dragan Kanatlarovski ih je preporodio. U roku od tri dana odigraćemo dve utakmice sa istim rivalom, ali i identičnim ciljem – da trijumfujemo – dodao je šef struke crno-belih.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan neće ugostiti Udineze

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013

Kao što je „Žurnal” i objavio, Partizan 16. novembra, iako je bilo najavljeno, neće ugostiti Udineze.. (FOTO: I. Milutinović). Beogradski crno-beli imaju odlične veze sa Italijanima, ali čelnici tima sa „Friulija” su procenili da im je isplativije da na Đurđic igraju na svom stadionu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Đemba Đemba će igrati protiv Voždovca

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2013, 07:51

Erik Đemba Đemba, baš kao i protiv Crvene zvezde i sada je protiv Donjeg Srema ponovo ceo meč presedeo na klupi za rezerve?!. (FOTO: Žurnal). - Đemba dobro radi, nikada nije bio sporan. Odlučio sam se samo za Sašu Markovića ispred odbrane, dok je bilo planirano da Erik uđe u igru u drugom poluvremenu....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.