Rašović: Meč sa Čukaričkim je veoma važan za nas

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Meč sa Čukaričkim je veoma važan za nas

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da crno-beli protiv Čukaričkog u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige moraju mnogo hrabrije da uđu u meč nego što je to bio slučaj protiv Spartaka u sredu u Kupu Srbije.
(FOTO: Partizan)
Ovo je za nas veoma važan meč. Nije bilo dobro protiv Spartaka, moramo mnogo drugačije da uđemo u utakmicu. Čukarički je najprijatnije iznenađenje u ligi, igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << veoma dobro i vrlo su motivisani. Iza njih stoji zdrav klub, dobro ih poznajem, verujem da će igrati vrlo agresivno – rekao je Rašović na konferenciji za novinare u Klubu sportista na stadionu Partizana.
Partizan trenutno ima bod više od drugoplasirane Crvene zvezde, a Rašović u subotu neće moća da računa na povređene Erika Đembu-Đembu i Andriju Živkovića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno-beli za jesenju titulu

Izvor: RTS, 06.Dec.2013

Partizan u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva gostuje kod Čukaričkog. Samo pobeda im garantuje ostanak na čeli tabele tokom zime. Meč na Banovim brdu igra se u subotu od 15.00 časova. ..Čukarički je počeo kao hit prvenstva, a onda je usporio. Već su uzeli skalp Zvezdi pa žele da dođu...

Nastavak na RTS...

JSL: Čukarički - Partizan 0:1 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 07.Dec.2013, 14:39

Bez prava na novi kiks je Partizan u poslednjem kolu Jelen Superlige Srbije. Posle očajnog izdanja u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Spartaka iz Subotice crno-beli moraju da na neugodnom gostovanju na Banovom Brdu protiv Čukaričkog ostvare pobedu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.