Rašović: Đemba-Đemba dobija šansu

Izvor: B92, 30.Jul.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Đemba-Đemba dobija šansu

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da očekuje da njegova ekipa u meču sa Ludogorecom popravi bledu sliku iz duela sa Širakom.

Rašović je, takođe, najavio da će šansu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Razgradu ukazati i najvećem letošnjem pojačanju Eriku Đemba-Đembi.

Spremni smo za ono što nas čeka, znam tim koji će početi utakmicu, a jedino još moram da odlučim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li će Đemba-Đemba početi meč ili ući sa klupe. Kamerunac ima samo jedan trening sa nama iza sebe, ali ga je dobro odradio. Vidi se da će biti pojačanje”, rekao je Rašović.

Rašović je istakao i da je na treninzima uigravao štoperski tandem, Bugarina Ivana Ivanova i novajliju Milana Obradovića.

Njih dvojica su dobro sarađivalI na treninzima prethodnih dana. To su iskusni igrači, nastupali su u jakim klubovima i nije im bilo teško da se sinhronizuju”, objasnio je trener Partizana.

U prethodna dva meča kvalifikacija, sa jermenskim Širakom, Partizan je, uprkos prolazu, igrom razočarao većinu svojih navijača.

Nadam se da će se ta slika promeniti posle Ludogoreca. Momci su svesni šanse koja im se pruža, znaju da moraju da vrate prepoznatljiv stil igre iz pripremnog perioda”, naglasio je Rašović.

Kako je najavio Rašović, na desnom boku zaigraće Nikola Aksentijević, dok će na levoj strani, umesto suspendovanog Vladimira Volkova, biti Nikola Gulan.

“Nadam se da će njih dvojica uspeti da ispune zadatke, ako ne brzinom, onda bar mudrošću. Tražićemo dobitnu formulu za šampiona Bugarske, samo to garantuje dobar rezultat”, istakao je Rašović.

Strateg srpskog šampiona naveo je i da mu ne smetaju izjave iz tabora Ludogoreca, čiji igrači su sebe proglasili za favorita.

Možda nam to bude vetar u leđa, da igrači pokažu reakciju od prvog minuta. Imaju iskusan tim sa kvalitetnim strancima. Naše je da im odgovorimo pravom merom. Imamo snage za tako nešto”, poručio je Rašović.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se u sredu u Razgradu od 19.30 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.