Rašović: Biće drugačije, obećavam pobedu

Izvor: Politika, 23.Jul.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Biće drugačije, obećavam pobedu

BEOGRAD – Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da će njegovi fudbaleri protiv Širaka odigrati potpuno drugačiji meč nego što je bio prvi, i obećao je navijačima pobedu.

„Dobili smo jedan šamar prošle nedelje, i mislim da smo izvukli pouku. Očekujem potpuno drugačiju utakmicu. U svoje i u ime igrača obećavam da se onakav meč neće ponoviti”, rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Šampion Srbije je prošle nedelje odigrao 1:1 protiv Širaka u Gjurmiju, a bod je izborio na kraju meča. Rašović je kazao da očekuje da će njegov tim sutra biti „agresivniji, probojniji i da igra za gol više”.

„Želim da igramo, da napadamo, da pokažemo da smo drugačija ekipa u odnosu na Jermeniju. Želim da nas navijači vode do pobede koja nam je neophodna”, kazao je Rašović.

Trener crno-belih je rekao da će u timu sutra biti promena, ali da neće biti mnogo, kao i da sve zavisi od toga da li će biti spreman Marko Šćepović, koji je juče napustio trening zbog povrede.

Novinare je zanimalo i da li će Rašović koristiti dva napadača.

„Možda će na teren izaći i tri, videćemo. Želim da igramo ofanzivno i bićemo ofanzivni. Ne mogu da dočekam sutrašnju utakmicu”, rekao je Rašović.

U tim se vratio Ivan Ivanov, koji nije potpisao za švajcarski Bazel, a trener je kazao da je on spreman da igra.

„Ivan se vratio. Razgovarao sam juče sa njim i rekao mi je da je spreman da igra. Nismo u situaciji da razmišljamo o onome što se desilo prošle nedelje. Ivanov znači ostalim mlađim igračima, jer oni osećaju sigurnost. Potreban nam je i ubeđen sam da će davati 100 odsto dok je u Partizanu”, rekao je Rašović.

On je kazao da će pojačanja Milan Obradović i Erik Đemba Đemba doneti timu iskustvo i čvrstinu u odbrani i na sredini terena.

Kapiten Saša Ilić rekao da fudbaleri imaju obavezu da dokažu da je prošlonedeljna utakmica bio samo slab dan.

„Imamo obavezu da dokažemo da je to bio slab dan. Pozivam navijače da nas podrže i da se zajedno radujemo prolasku u narednu rundu takmičenja”, rekao je Ilić.

Kapiten je kazao da su svi u timu svesni da prošlonedeljna utakmica nije bila na nivou potrebnom za evropska takmičenja i kazao je da očekuje da će on i njegovi saigrači sutra imati drugačiji pristup.

„Najbolje bi bilo kada bismo rano postigli gol. Igračima bi bilo lakše. Znamo da smo kvalitetnija ekipa od Širaka, i ako igramo kao na pripremama, ne bi trebalo da bude problema”, rekao je Ilić.

Utakmica se igra u sredu od 20.45.

Beta

objavljeno: 23.07.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.