Rano vođstvo Partizana do kraja derbija nedostižno za Vojvodinu!

Izvor: Blic, 01.Okt.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rano vođstvo Partizana do kraja derbija nedostižno za Vojvodinu!

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu sa 2:1 u derbiju 7. kola Superlige koji se igrao u Novom Sadu.

Na stadionu Karađorđe, pred oko 10.000 gledalaca, crno-beli su rešili meč u prvih 20. minuta kada su igrači sredine terena uputili dva duga i vrlo precizna pasa ka napadačima Šćepoviću i Markoviću kojima nije bilo teško da prođu sporu odbranu Novosađana i matiraju Supića.

Posle gola Markovića, postignutog u 2. minutu, Vojvodina je probala da u 8. dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do izjednačenja ali je Oumaru posle dodavanja Stevanovića loše šutirao glavom.

Kamara je u 20. minutu sa centra terena uposlio Šćepovića, koji je izbio sam pred Supića, lagano uputio loptu u drugi deo gola i crno-beli su stekli veliku prednost.

Oumaru je ponovo bio u prilici u 23. minutu ali je njegov udarac po zemlji sa distance prošao pored desne stative gola Stojkovića.

Merebašvili je u 28. minutu skrenuo pažnju Stojkovića na sebe, međutim, nije bio opasan po gol gostiju.

Partizan se, zadovoljan rezultatom, primirio do kraja poluvremena.

U drugom delu igre, Vojvodina je krenula daleko angažovanije, a Dejan Vukićević načinio je odličan potezom povlačenjem iz igre Brane Ilića a slanjem "u vatru" Milana Bojovića.

U 70. minutu Bojović je sa ruba šesnaesterca sjajnim udarcem matirao Stojkovića i doneo neizvesnost u utakmicu.

Isti igrač ponovo je uneo pometnju u odbrani crno-belih u 75. minutu ali je bio neprecizan i ostalo je 2:1.

Do kraja duela Vojvodina je upisala nekoliko kornera i udaraca ka golu Stojkovića ali je Partizan ipak bio taj koji je odneo čitav plen, vredniji nego što se očekivalo, zbog kiksa Crvene zvezde protiv Radničkog na Marakani.

Inače, utakmica je krajem prvog poluvremena bila prekinuta na nekoliko minuta

zbog komešanja navijača na tribinama.

Povezane vesti: Medojević: Niko ne sme da nosi bodove iz Novog Sada, ma kako se zvao Stanojević: Očekujem da dominiramo protiv Vojvodine Smiljanić: Znaju u Vojvodini da smo kvalitetniji od njih U Vojvodini ne razmišljaju o finalu Kupa, već novom duelu sa Partizanom Stojković: “Voša” insistira na tuči

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasno buđenje Voše, Partizan usamljen na vrhu

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2011

U derbiju sedmog kola Superlige Partizan rano stekao dva gola prednosti preko Markovića i Šćepovića, a rezervista Bojović u 70. minutu dao nadu domaćima da ipak mogu do preokreta. Isti igrač samo četiri minuta kasnije propustio priliku za izjednačenje, ali do njega nije došlo, pa crno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Superliga: Obilić testira ranjenu Zvezdu

Izvor: Sportal.rs, 02.Okt.2011, 10:05

Rukometaši Crvene zvezde vrlo loše su započeli novu sezonu. Nakon pobede u derbiju 1. kola Superlige, kada su crveno-beli savladali Kolubaru sa 29:27, usledio je potpuni sunovrat na oba fronta.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.