Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen mladić koji je bio "beogradska veza" između Splićana i organizatora nereda na utakmici

SPLIT - U pucnjavi koja se dogodila u Splitu u nogu je ranjen Dejan B., mladić od ranije poznat policiji, za kojeg hrvatski mediji pišu da je bio "Beogradska veza" između huligana i organizatora nereda na tribinana na Partizanovom stadionu krajem prošle godine.

Kako piše "Slobodna Dalmacija", ovo je treće ranjavanje u Splitu poslednjih dana i to usred bela dana. Nijedan slučaj još nije razjašnjen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Kako pišu, Dejan B. ranjen je u 11 sati, pa je prava sreća da niko od prolaznika nije stradao od ispaljenih metaka.

Ranjeni Dejan je prvi put povezan sa težim kaznenim djelom kada je uhepšen prošle godine jer je zapalio automobil marke "audi" Josipa Granića, inače vlasnika popularnog splitskog klupa "Moon bar".

On je tada zapaljivom tečnošću izazvao požar. Dejan je prijavljivan i za uništavanje tuđe imovine, a taj sudski postupak još je u toku. Kako pišu hrvatski mediji, nikada nije rekao "ko je bio naručilac paljevine" automobila.

"Slobodna Dalmacija" piše da je Dejan B. zapravo osoba koja je bila veza koja je šestoricu Splićana, koji su učestvovali u brutalnoj tuči na derbiju u Beogradu, zapravo spojio sa "beogradskim organizatorima nereda".

Međutim, hrvatska policija nije zvanično potvrdila ova pisanja lokalnih medija.

Dejanov otac je inače bio vozač autobusa, ali je 1993. godine iz Splita prešao da živi u Beogradu, pa je i Dejan veći dio života proveo tamo, ali se prije nekoliko godina vratio u Hrvatsku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SPLIĆANIN POGOĐEN U NOGU: Ranjen saradnik huligana s derbija Partizan-Zvezda

Izvor: Kurir, 23.Jan.2018, 11:16

Dejan B. odranije je poznat hrvatskoj policiji, pošto je prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je zapalio „audi“ vlasnika popularnog splitskog lokala  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.