Ramadani gasi požar u Humskoj!?

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramadani "gasi požar" u Humskoj!?

Aktuelno rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan moglo bi da pribegne starom receptu kako bi prevazišlo aktuelnu finansijsku krizu na šta ukazuju i poslednje izjave predsednika Vučelića.

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić razgovarao je sa novinarima na Kipru o aktuelnim temama vezanim za funkcionisanje vicešampiona Srbije i tom prilikom otkrio nešto što će začuditi mnoge navijače.

Govoreći o činjenici da niko od igrača još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uvek nije prodat u zimskom prelaznom roku Milorad Vučelić je nagovestio da bi Partizan mogao da pribegne dobro oprobanom receptu.

"Sada nije bilo transfera, ali biće ih na leto. Partizan do tada može finansijski da izdrži. Partizan možda sada završi neki transfer, koji će se realizovati na leto" rekao je Vučelić a potom dodao,

"Moram da kažem da su optužbe, koje sam izneo ja i pojedinici iz uprave Partizana na račun Falija Ramadanija, bile dobrim delom neosnovane. Ljudi u Srbiji su nas obmanuli. Sada, kada su mi poznati svi ti elementi ugovora, dogovora, pomoći, traženja bivše uprave, jasno mi je da je Ramadani najmanje kriv. Faktor roditelja je ozbiljan problem i nemoguće ga je izbeći. Ovo je prilika da se izvinim Ramadaniju" poručio je Vučelić a prenosi "Mondo".

Prvi čovek kluba iz Humske potom je jasno i glasno potvrdio da bi upravo saradnja sa poznatim fudbalskim menadžerom Falijem Ramadanijem mogla da dovede do rešavanja finansijskih problema.

"Da, ukoliko bude potrebe, ali bez pravljenja ranijih grešaka da otac od sledećeg transfera uzme 50 odsto, mi i menadžer 20..." poručio je Vučelić.

Aktuelno rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan je još pre više od godinu dana označilo Falija Ramadanija kao "personu non grata" jer se smatralo da je bivša Uprava štetnim ugovorima sa njim nanela ogromnu štetu klubu.

Da li se sada perspektiva promenila zbog činjenice da Partizan nije uspeo da proda nijednog igrača u zimskom prelaznom roku ili je nešto drugo u pitanju ostaje nam da vidimo.

Tek, kako sada stoje stvari, Fali Ramadani bi posle kraće pauze ponovo mogao da postane bitan faktor u funkcionisanju Partizana kada je transfer politika u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.