Rajković za MONDO: Ne dolazim u Partizan

Izvor: Mondo, 10.Jun.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković za MONDO: Ne dolazim u Partizan

Defanzivac Hamburga i srpske reprezentacije kaže za MONDO da ga za sada ne interesuju ni Partizan, ni srpski fudbal. "Reprezentacija je na dobrom putu, treba nam vreme".

U poslednjih nekoliko prelaznih rokova, često se uz Partizan vezuje ime Slobodana Rajkovića. Defazivac Hamburga i srpske reprezentacije interesantan je mnogim klubovima, pa i srpskom šampionu, koji ima praksu da iz dijaspore vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iskusnije srpske fudbalere.

Šuška se po Beogradu da bi ovog leta Rajković mogao da obuče crno-beli dres. Zato i povod da ga MONDO kontaktira:

"Iskreno, jesam se čuo sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem i bio sam više nego jasan: za sada mi se ne vraća u srpski fudbal, samim tim ni u Partizan. Imam još dve godine ugovora sa Hamburgom. Čitao sam da se pisalo da sam na transfer-listi u Hamburgu, ali ja sa tim nisam upoznat. Pre odlaska na pauzu trener mi je rekao da se pridržavam pdograma i javim na početak priprema", rekao je Rajković.

On kaže da je zadovoljan polusezonom iza njega, pogotovo ostvarenom komunikacijom i saradnjom sa trenerom Hamburga Torstenom Finkom.

Rajković je bio sa reprezentacijom Srbije u Belgiji i kaže da se ponovo ispoljilo neiskustvo, što je bilo kobno i u nekim prethodnim mečevima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Iskreno mislim da je reprezentacija na dobrom putu i da nam je potreban trener koji ima viziju, koji želi da sprovede sistem i da ga dovede do savršenstva. Vidi se napredak u našoj igri. Nemamo rezultate, ali na to je uticalo i faktor sreće, neisuskutva... Ne namećem svoje mišljenje nikome, ali mislim da bi neko trebalo da dobije šansu na duži vremenski period i da mu se omogući vreme da nešto napravi", rekao je Rajković.

(P. V. - MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.