Rajković: Ne zanimaju me Partizan i Zvezda!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković: Ne zanimaju me Partizan i Zvezda!

Defanzivac Hamburgera prezadovoljan statusom u klubu nakon povratka u prvi tim posle suspenzije zbog tuče sa saigračem i ne vezuje budućnost za srpski fudbal, izuzme li se reprezentacija.

Ne želi da igra u Srbiji: Slobodan Rajković i Lazar Marković  

Slobodan Rajković, defanzivac Hamburgera, zadovoljan je statusom u klubu i trenutno ne namerava da traži bolje, ohrabren uspešnim prolećnim delom sezone. Interesovanje Partizana i poziv predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dragana Đurića prijaju, ali planovi srpskog internacionalca neće se menjati zbog toga.

"Imao sam razgovor sa Đurićem i bio sam više nego jasan, moji fudbalski planovi ne vežu me za Srbiju, ni za Partizan ili Crvenu zvezdu. Zadovoljan sam u Hamburgu, naročito kako je sve ispalo u drugom delu sezone, jer sam odigrao 13 od 17 prvenstvenih utakmica, što je, mislim, veoma dobro posle suspenzije", rekao je Rajković za Telegraf.rs.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Marković: Benfika gaji ofanzivan fudbal, kao i Partizan

Izvor: Sportal.rs, 10.Jun.2013

Dosadašnji napadač Partizana i srpski reprezentativac Lazar Marković rekao je da u Benfiki želi da napreduje kao igrač, redovno igra u Ligi šampiona i osvaja titule u portugalskom prvenstvu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.