Rajkova kifla, Sadikova peta, Suma glavom... Partizan na Javoru iskaljuje bes posle Pazara! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 21:14

Rajkova ''kifla'', Sadikova peta, Suma glavom... Partizan na Javoru iskaljuje bes posle Pazara! (video)

Da vidimo kako će večeras crno-beli da privedu utakmicu kraju, sve imaju u svojim rukama.

Sjajan početak za crno-bele protiv Javor Matisa, večeras u Humskoj.

Već posle dvadesetak minuta Partizan vodi sa 3:0, oba puta pogodio je Umar Sadik, a malo je nedostajalo da se i Sejduba Suma upiše u strelce, pošto je njegov pokušaj zaustavila stativa u 18. minutu.

Pet minuta ranije, Sadik je postigao prvi gol. Posle akcije sa Stevanovićem, Suma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uspeo u petercu da ''iščačka'' loptu, a napadač Partizana je rutinski završio akciju - 1:0.

Već u 19. minutu, Partizan je duplirao prednost, kada je Rajko Brežančić centrirao sa leve strane, lopta je imala nezgodnu putanju za golmana Lazovića, bežala mu je, a kada ju je ispustio, Sadik ju je petom elegantno smestio u mrežu - 2:0.

Mogao je Javor da smanji rezultat, pripretili su Ivanjičani par puta iz prekida, ali u 25. minutu još jedna dobra akcija Partizana koju Suma završava udarcem glavom, posle centaršuta Stevanovića sa leve strane - 3:0.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da ih pitaju Grobari - što niste ovako igrali od starta? Sadik petom, Suma glavom, Partizan se oporavio (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020

Ubedljvi crno-beli i velika greška golmana Lazovića za 4:0 u Humskoj..Ni ovog puta tradicija nije izneverena. Ako su Kruševac i Novi Pazar godinama crne tačke, onda za Parni valjak nema rupe na putu kad se trka sa Javorom. Kao što je poslednjih sedam sezona pravio razliku protiv tima iz Ivanjice,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.