Radović krivac za gol? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović krivac za gol? (video)

Miroslav Radović je proglašen za krivca kod gola Sportinga, nakon što je dokačio loptu.

Brajan Ruiz je doveo Sporting u prednost od 1:0 u 28. minutu meča, a jedan od krivaca za gol jeste Miroslav Radović, doskorašnji fudbaler Partizana koji je promenio sredinu nakon samo dva meseca u crno-belom.

Nakon centaršuta iz kornera, Miroslav Radović je zahvatio loptu, dovoljno da je prebaci na drugu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na kojoj je bio Brajan Ruiz kome nije bilo teško da savlada golmana Legije za 1:0.

Pogledajte OVDE taj gol.

Inače, Legija se nalazi u užasnoj formi, u poslednjih pet mečeva pobedili su samo jednom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Markoviću zvižduci na "Alvaladeu"

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 11:45

Sporting je sinoć savladao Legiju sa 2:0, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji...Brajan Ruiz i Bas Dost su doneli Sportingu pobedu nad Legijom čime su nakon dva kola stigli do prvih bodova u Ligi šampiona...Ipak, rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, da je Lazar Marković malo bolje reagovao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.