Radović: Legija ispred Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jun.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović: Legija ispred Partizana

Izgleda da Miroslav Radović jedno priča za srpske, a drugo za poljske medije. Pošto je za „Sportski žurnal” izjavio „Partizan je bio i ostao za mene opcija broj jedan”, fudbaler Legije obrnuo je ploču.

Nikad nisam rekao da su crno–beli prva opcija. Baš suprotno, meni je Legija najvažnija. Tačno je da mi je ugovor sa sadašnjim klubom pri kraju, ali želimo da nastavimo saradnju, pošto se i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << supruga i ja odlično osećamo u Varšavi. Želimo tu da ostanemo. A pošto se svakih šest meseci priča o povratku u Partizan, to već postaje malo dosadno – preneo je sajt „legija.net” reči strelca deset i asistenta za sedam golova Legije minule sezone.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.