Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 19:12

Radovan Ćurčić novi pomoćnik Savu Miloševiću

Milan Đuričić odlazi iz Partizana

Rokada u Partizanu, ali ne na terenu, već u stručnom štabu! Dosadašnji prvi pomoćnik Savu Miloševiću, Milan Đuričić, rešio je da napusti crno-bele, a na njegovo mesto dolazi – Radovan Ćurčić, saznaje MOZZART Sport.

Niko nije očekivao da će doći do tumbanja u stručnom štabu Partizana, pogotovo što je spolja gledano delovalo da sve funkcioniše besprekorno. Međutim, određenih nesuglasica je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bilo još od jesenje polusezone, a sve je dobilo „ubrzanje“ nakon nesrećnog remija u Hagu sa AZ Alkmarom, kada su crno-beli ostali bez šanse da se plasiraju u prolećnu fazu Lige Evrope.

Poraz u finalu Kupa je neslaganja u stručnom štabu samo produbio do te mere da je Milan Đuričić rešio da podnese zahtev za raskid ugovora.

A, na njegovo mesto dolazi dobor poznato lice – nekadašnji selektor Srbije Radovan Ćurčić. Ispuniće se želja stručnjaku iz Ivanjice, jer je u dva-tri navrata pominjan i kao kandidat da bude prvi trener Partizana.

Milošević i Ćurčić se dugo poznaju, a kada je Ivanjičanin bio selektor Orlova, među ljudima koji su ga najviše podržavali bio je upravo sadašnji šef struke crno-belih.

Prošao je Ćurčić maltene sve selektorske poslove u Fudbalskom savezu Srbije, od mlađih kategorija sve do seniora, a poslednji posao mu je bio na Tajlandu, gde je vodio Muangtong. Najveće priznanje u trenerskoj karijeri je dobio 2014. godine, kada je u izboru FSS-a izabran za Trenera godine.

Partizan će u subotu početi pripreme za novu sezonu, ali daleko od očiju novinara, iz bezbedonosnih razloga, jer su dvojica igrača – sumnja se na Aleksandra Šćekića i Nemanju Lakčevića – pozitivna na koronu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.