Radonjić: Protiv Monaka još jedan težak zadatak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2022, 13:13

Radonjić: Protiv Monaka još jedan težak zadatak

Utakmica protiv Olimpije bila je fizički jako zahtevna. Rival je pokazao zašto ima razlog da očekuje i više nego prošle sezone kada je stigao do Fajnal-fora. Bila je velika borba 40 minuta i kratak je period za potpuno regeneraciju, a sada nas čeka još jedan atletski jak tim, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči utakmice 25. kola Evrolige protiv Monaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jevtović: Najlepše je u crno-belom

Izvor: B92, 02.Feb.2022

Još uvek nisam svestan da sam u Partizanu, sve se brzo odigralo, ali najlepše je biti u crno-beloj opremi, izjavio je fudbaler Partizana Marko Jevtović...Jevtović se posle četiri godine u turskoj Konji i Al Ahliju iz Katara vratio u Partizan i već se pridružio ekipi na pripremama u Beleku...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.